DIARI DE CAMPANYA NÚMERO 7 (13/5/2011)


Aquest matí hem fet el porta a porta al barri de Sant Llàtzer fins el barri de la Lloma i hem aprofitat per convocar a la premsa i parlar del futur col.legi.

Josep Monclús s'ha compromès a prioritzar la construcció del col.legi de Sant Llàtzer que actualment ja compta amb el projecte i la corresponent reserva pressupostària en els comptes de la Generalitat, des de l'anterior govern de CAtalunya. L'explicació de que encara no s'hagi construït és imputable a l'Ajuntament perquè no ha fet els treballs necessaris en el solar on s'ha de construir en no retirar una torreta elèctrica. Així mateix, Monclús ha criticat la passivitat de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Tortosa a l'hora de fer el treball necessari per lliurar el solar de forma adequada a la Generalitat de Catalunya. En aquests moments, a més a més, caldrà també estar molt atents per tal que no es perdi aquesta inversió en un servei públic tan essencial com és l'educació. Des d'ERC vetllarem per la construcció d'aquest important equipament educatiu per a la ciutat i especialment per al barri de Sant Llàtzer.

D'altra banda Alícia Gamundi, ha recordat la importància de l'escola com element de socialització i cohesió en els barris. En aquests moments els nens i les nenes s'han desplaçar al Col.legi del Temple que està força massificat i està apartat del lloc on resideixen, juguen i tenen els amics a amigues la mainada. Així mateix Gamundi ha tornat a comprometre's a construir dos llars d'infants municipals, que estarien situades a Ferreries i a l'altra banda del riu.

Per la tarda hem muntat el nostre punt d'atenció al costat del Col.legi Cinta Curto de Ferreries i més tard hem fet una passejada pel barri de Ferreries on hem visitat nombrosos comerços i escoltat als seus veïns.

Finalment, a la nit, una seixantena d'afiliats i amics d'ERC hem sopat junts en el restaurant el Paiolet de Tortosa. A les taules s'ha parlat molt de com està anant la campanya i la sensació general és que està anant bé, que tenim una bona candidatura, que s'està treballant intensament, amb forta presència als carrers i en els comentaris dels tortosins i tortosines.

Avant Tortosa!