DIARI DE CAMPANYA NÚMERO 1 (6/6/2011)

Dijous per la nit Josep Monclús va ser el primer dels candidats a l'acaldia de Tortosa en pegar el tradicional cartell d'inici de campanya en el plafó habilitat davant de l'Ajuntament. Acompanyat per un nombrós grup d'afiliats i simpatitzants, després d'atendre als mitjans de comunicació, va sortir en un dels equips que es van distribuir la ciutat per penjar pancartes i pollipropilens amb el cartell de campanya.

Divendres pel matí J. Monclús, A. Gamundi i E. Nieto van acompanyar al candidat d'ERC a l'EMD de Jesús, Josep Pujol, per distribuir el programa electoral i repartir caramels i globus, pels diferents comerços i establiments del poble i parlar una estona amb els jesusencs i jesusenques que es trobaven al seu pas.

Per la tarda, J. Monclús, A. Gamundi, E. Nieto, T. Pons i R. González de candidatura de Tortosa d'ERC van acompanyar al candidat per Tortosa J. Caballé, el candidat a l'EMD de Campredó, Damià Grau, i el grup d'ERC de Campredó, a repartir panoli pels carrers i establiments del poble acompanyats d'un gaiter i un tabaler.

Més tard, es va celebrar el míting al Col.legi Mangrané de Jesús. L'acte va ser presentat per Maria Jesús Viña i va comptar amb els discursos del candidat a la EMD, Josep Pujol, i el cap de llista per Tortosa, Josep Monclús. L'acte va comptar amb l'assistència d'una seixantena de persones. Algunes de les propostes que destaquen per Jesús són convertir-la en un punt logístic de la via verda del Baix Ebre, afavorir la instal.lació d'un allotjament turístic o alberg, on també es poguessin llogar bicicletes i així crear activitat econòmica i ocupació; un altra proposta destacada és la instal.lació d'enllumenat a les zones disseminades del poble que funcionin gràcies a l'energia solar amb la qual cosa són de més fàcil instal.lació i tenen una despesa 0 de consum, aconseguint millorar la seguretat.

Per la nit dos equips altruistes i treballadors afiliats i simpatitzants van sortir un altre cop a continuar penjant els propilens amb la imatge del candidat en diferents indrets de la ciutat.

En la portada del diari ARA d'ahir, surt una silueta del mapa de Catalunya on s'encaixaven diferents fotografies de candidats a les alcaldies. Josep Monclús, és una dels candidats que sortien a les fotografies de les Terres de l'Ebre.

Avant Tortosa!