DIARI DE CAMPANYA NÚMERO 2 (7/5/2011)

Aquest matí hem esmorzat junts. Toni ens ha portat un futlletó d'Ebrencs Independents on diuen amb un SI enorme que volen conservar el monument de Tortosa. Una sorpresa, si tenim en compte que Solidaritat Catalana es va integrar en aquesta candidatura.

En el diari El Punt dediquen un article als cartells dels candidats de tota Catalunya. El diari destaca el de Josep Monclús vestit de metge, la seva professió, com un dels més novedosos dins d'un panorama poc creatiu i innovador.

Cap a les onze hem muntat dos equips de treball. Un a la cantonada de l'Avinguda de la Generalitat amb el carrer de Rosselló, amb tauleta i roller amb la imatge del candidat; un segon grup ha acompanyat al candidat per bona part dels comerços del barri del Temple i atenent als ciutadans i ciutadanes que caminaven pels principals carrers i places del barri, tot repartint programes electorals, caramels i globus, i aprofitant per explicar les nostres propostes per a la ciutat. Hem escoltat a tothom, hem recollit opinions dels ciutadans i ciutadanes que ens fan pensar que a la ciutat encara queden moltes coses per fer i Esquerra té la capacitat per afrontar-ho.

A les 18.30 de la tarda, Josep Monclús, Alícia Gamundi, Emili Nieto, Montse Andreu, Marc Puigdomenech, Felip Monclús i Maria Josep Arasa han assistit al Segon Debat del grup Lo Futur de les Terres de l'Ebre, obert a tota la ciutadania per escoltar a totes les veus del territori que vulguin fer aportacions per l'elaboració d'un Pla Estratègic per a les Terres de l'Ebre, que marqui un full de ruta a seguir en el futur. Aquest grup ha estat impulsat per Amics de l'Ebre i liderat per diferents persones entre les que es pot destacar l'historiador Josep Sánchez Cervelló.

Aquest segon debat ha estat centrat en la participació dels empresaris i les organitzacions sindicals del territori. Els únics partits polítics que han assistir han estat Iniciativa per Catalunya i Esquerra.

Per la nit, una nova penjada de polipropil.lens per la ciutat.

Avant!