Carta als campredonencs sobre les eleccions europees als Països Catalans

Benvolguts campredonencs,
El proper dia 7 de Juny es celebren les Eleccions al Parlament Europeu. Des de la distància podem pensar que no ens va res, ens equivoquem. En tota consulta on participem com a força política amb dret a veu i vot. ERC ha de tenir el seu espai per defensar el nostre País (Catalunya i els Països Catalans), el nostre territori (Les Terres de l'Ebre) i el nostre poble (Campredó).En aqueste eleccions liderem una candidatura que aglutina les Esquerres Nacionals de Galiza, Euskal-Herria i els Països Catalans per fer sentir la nostra veu.
Fer sentir la nostra veu es determinant i imprescindible per:
Una Europa Plural
Més social, sostenible i competitiva
Transparent i democràtica
Forta i solidària al mon.
Hem de saber que les 2 grans forces politiques de l’Estat Espanyol (PSOE i PP) no mouran gaires neurones per les Terres de L’Ebre ni per Catalunya.A les nostres Terres estem representants per Sònia Tomàs (Amposta) i Josep M. Sàez (Miravet). Ells són qui faran arribar la nostra veu en temes d’agricultura, d’infraestructures depenents d’Europa o d’altres. En aquests moments hem de saber que la veu que defensarà millor els nostres interessos a Europa serà l’Oriol Junqueras “ www.junqueras.cat “, perquè ens juguem molt i tenim el dret a decidir com a bandera.
El Grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Campredó us DEMANA el vot a les eleccions Europees per al nostre Candidat ORIOL JUNQUERAS, i axí fer sentir la nostra veu, que es la veu de les nostres terres.
Josep Esquerré
Representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó