La nostra diada, Visca el llibre en català?

Diada del llibre en català

Avui és la diada del llibre, una de les festivitats més entrenyables i nacionalment catalanes més arrelades entre la ciutadania. En una didada tan especial ens permetem recomanar a totes i a tots l'adquisició de llibre d'autor/a local, ja que la literatura ebrenca es troba en un moment veritablement àlgid. També cal adquirir llibres escrits en llengua catalana, ja que els i les nostres autors/es mereixen el màxim suport ciutadà. La literatura catalana és un fet ben singular a Europa, ja que cap altra nació sense estat compta amb tants autors/es de qualitat provinents d'arreu dels Països Catalans.
Durant el cap de setmana hi ha hagut una excel·lent fira del llibre que porta el nom d'un catalanista il·lustre, Joan Cid i Mulet, el màxim representant a les nostres terres del republicanisme catalanista. Avui podeu trobar a les parades les Obres completes d'aquest jesusenc intel·lectual que va ser foragitat del país durant anys i panys. L'esmentada fira la va inaugurar Manuel Pérez i Bonfill, veterà literat tortosí que també és un gran representant del catalanisme d'esquerres. També podeu trobar el seu nou recull de contes Abusos del ritual.
Avui és un dia gran, que sigui gran per a les nostres lletres!!! Que tingueu tots i totes una excel·lent festa del llibre, que gaudiu de les vostres compres, que gaudiu de la bona literatura!!!