La III Fira Literària "Joan Cid i Mulet" s'inaugura amb una pluja de llibres



La tronada no ha deslluït gens ni mica la inauguració de la III Fira Literària "Joan Cid i Mulet". El certàmen de Jesús, que s'està convertint en una referència obligada pels amics de la literatura, pels fans dels autors de les Terres de l' Ebre i pels amants de la llengua catalana, és enguany una avançada del sant Jordi on poder triar i remenar entre les darreres creacions i també reedicions dels homes i dones de les nostres terres, no solament en literatura, sinó també en receptaris de cuina, guies excursionistes, reculls fotogràfics... És clar que els llibreters que tenen les parades a La Pèrgola aquest cap de setmana també ofereixen molts títols d'altres latituds, però deixeu-me insistir en l'accent ebrenc que hi ha a la fira literària de Jesús.

Per allí ens hem trobat aquesta tarda alguns companys d' ERC, com Felip Monclús i Damià Grau o jo mateix. Aprofito per animar-vos a tothom a passar-vos-hi entre avui i demà, i tirar una ullada a tot el què s'escriu vora l' Ebre català.

Cal felicitar l' organització que des de la inauguració, a càrrec de Manolo Pérez Bonfill, passant per les dues macro presentacions previstes diumenge o els tallers que al llarg del cap de setmana apropen l'obra al públic, i les taules rodones amb autors que ja sonen de valent, compta amb l'inestimable impuls del campredonenc Emigdi Subirats, un motoret del catalanisme i un lletraferit de cor. Ànims i coratge, company!

Si les imatges valen més que les paraules realment, us deixem unes fotos preses de l'acte d'avui.