Expoebre ja és aquí!

Un any més encetem una nova edició d’Expoebre amb la consolidació del certamen al recinte del nou Pavelló Firal, producte en bona part d’una important feina d'ajust que es va realitzar l’any passat. Enguany, atesa la situació econòmica actual, el repte és completament diferent i per tant l’objectiu que ens hem plantejat és que la Fira esdevingui una plataforma d’oportunitats per a les nostres empreses. Ara cal, més que mai, sortir a promocionar els productes i Expoebre 2009 serà un esdeveniment ideal per fer-ho.

És per això que hem esmerçat tots els esforços possibles en donar facilitats amb tot un paquet de mesures per què les nostres empreses puguin ser-hi presents. És evident que l’Expoebre pot i ha d’actuar com un agent de dinamització comercial i ajudar l’economia territorial en aquests moments.

Per altra banda hem incrementat les activitats paral·leles a la Fira per tal que resulti el màxim d’atractiva per als visitants. Les taules rodones i conferències són pràcticament ininterrompudes des de dijous fins a diumenge, a més del tradicional parc d’atraccions. Així mateix, els busos gratuïts i la jornada de portes obertes de dissabte al matí també van en la direcció de fer augmentar la participació.

També cal esmentar el Saló Ebreambient – una fira dins la fira- que any rere any segueix creixent i consolidant-se i que en aquesta edició compta amb novetats destacades.

En definitiva, la Fira arriba enguany a l’edició num. 65 amb un llarg recorregut al darrera ,amb una fortalesa envejable en un any molt difícil i amb molt de futur per endavant. La voluntat de qui en som responsables és de seguir treballant per tal que Expoebre sigui un referent, també, en innovació i modernitat.

Salut i bona fira