Josep Monclús és el nostre candidat el 2011

























En base al Reglament de les Eleccions Municipals 2001 que regula els processos relatius a l'elecció de les persones cap de llista, la confecció de les llistes, la validació nacional de les llistes, les llistes associades, els pactes poselectorals i el nomenament de les persones representants als organismes supramunicipals, i la constitució de la Comissió Electoral Municipal, la Secció Local d' ERC de Tortosa, va celebrar ahir l'assemblea convocada a l'efecte de l'elecció del cap de llista.

S' hi va presentar una sola candidatura, de Josep Felip Monclús i Benet. Tot i que l' Executiva Local va acordar en el seu dia proposar dita candidatura, el precandidat Monclús ha recollit signatures d'aval que ha preentat davant la Comissió Organitzadora de l' Assemblea. Aquest avals representen el 70 % de la militància local.

Dades de l' Assemblea

La participació en l' assemblea dels militants amb dret a vot ha estat del 72 %

D' aquesta participació, el 91 % han estat vots a favor del candidat Josep Monclús.

Un cop ratificat, el candidat ha proposat una Comissió Electoral Local, que també ha estat ampliament ratificada, i que juntament amb ell consensuaran la llista electoral que haurà de ser aprovada finalment en Assemblea. Els components d'aquesta Comissió són:

Alicia Gamundi, directora de l' Institut Català de les Dones
Felip Monclús, president de l' Executiva Local
Emili Nieto, secretari de Política Municipal de l' Executiva Local
Joan Mulet, secretari d' Organització de l' Executiva Local.