Joan Puigcercós dialoga amb més de 100 ciutadans de l'Ebre!


Joan Puigcercós va venir ahir al vespre (de 20'00 a 23'00) per fer un acte de proximitat amb els militansts i simpatitzants d'ERC al Baix Ebre. Aquest acte, UN PAS ENDAVANT, ESQUERRA T'ESCOLTA, servia per aproximar el partit a la militància i que aquesta pugues preguntar al principal líder del partit per temes d'àmbit local o ebrenc però també nacional.

Van haver moltes preguntes i algunes especialment interessants van ser sobre la LEC (Llei d'Ensenyament de Catalunya) o sobre el comerç (Unió de locals comercials) o sobre el baix preu que es paga a la pagesia i el paper dels intermediaris.

Altres, que no es van poder fer en públic per manca de temps, però li vam fer després en privat foren sobre l'A7 o el possible transvasemnt de l'Ebre. Ell fou molt contundent amb aquest segon aspecte, "Esquerra sempre dirà NO a qualsevol transvasemnt de l'Ebre."

Bé, l'acte fou un èxit tant pel que fa a l'assistència com a participació, cal felicitar-nos de que fos Tortosa la ciutat escollida per parlar amb Joan Puigcercós de Política, (amb majúscules) d'allò que preocupa als ciutadans de peu, no pas de corrupteles o declaracions grandilocuents, però buides de continguts.
Així Joan Puigecercós es va comprometre a aprofundir amb alguns problemes que no coneixia, perquè com ell diu "jo no ho se tot, desconfieu d'aquells que coneixen de tot". Apropem per tant l'Ebre, i els problemes dels ciutadans corrents a aquells que decideixen polítiques. Aquesta és la política d'Esquerra.