El Conseller Huguet inaugura avui la Fira de Campredó



L'Honorable Josep Huguet, Conseller de turisme, innovació i empresa de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà els certàmens firals de Campredó aquest vespre a les 19 hores. És la tercera visita d'un conseller del govern català a Campredó en 8 mesos, després de les reunions que tinguérem amb el Conseller de cultura Joan Manel Tresserras i el de Governació Jordi Ausàs. La Conselleria que dirigeix el republicà Josep Huguet ha donat tot el seu suport a aquests ambiciosos certàmens campredonencs. A la vegada, hem treballat colze a colze en l'organització amb el Delegat Territorial d'aquesta conselleria a les Terres de l'Ebre, Josep Felip Monclús.
Artesania Catalunya ha apostat per la fira de luthiers Mestràlia, la primera que se celebra al Principat. La seua directora, Gemma Amat, va visitar Campredó i té molt d'interès en poder continuar tirant endavant el certamen en properes ocasions. Anterior directora de l'escola Massana de Barcelona, és un altre dels noms importants de la fira d'enguany.
Valorem molt positivament també la participació a la fira C@ampredo.net d'associacions ebrenques vinculades en la promoció de les noves tecnologies al territori: Atictes, associació de blocaires ebrencs, Punt omnia. La presència de blocaires com Gustau Moreno, Jesús Ferré, Jaume Llambrich o Jordi Roig donen prestigi al CampreBloc.
Us convidem a totes i a tots a passar una estona per Campredó durant aquest cap de setmana, on trobareu una oferta lúdica i cultura força variada, que podeu consultar al nostre web http://fira.campredo.net/