Benvinguda Universitat!


Esquerra Tortosa ha encetat una campanya de Benvinguda al nou Campus universitari a la ciutat i al territori.

Un campus que costarà 15 milions d'Euros i que en alguns moments va estar a la corda fluixa primer per la inoperància de l'ajuntament socialista per cedir terrenys i després per les retallades que es feien dins del pressupost de la Generalitat degut a la crisi.

Cal dir, però, que la gent d'ERC al Govern de la Generalitat, els d'aquí i els de Barcelona van fer mans i mànigues per impulsar aquesta obra cabdal per a Tortosa i els tortosins. Ahir mateix sortia a l'Avui que la mitjana d'inversió que fa cada universitari a l'any són 3.000 euros. Segur que els ebrencs amb transport i lloguers érem dels que més pagàvem (per llunyania!). Ara, amb un campus gran, on s'encabiran més carreres segur que la mitja baixarà i a Tortosa vindrà gent d'arreu dels Països Catalans a estudiar.



La primera pedra del Campus: Una bona notícia en definitiva! Una altra manera de fer política (que aquests dies cal reivindicar). La campanya l'hem fet en hores lliures bàsicament gent que creiem en la política i no que vivim d'ella.