EMD Campredó Ja! Bítem, Reguers de seguida!


(Foto El Punt)

Ferran Bel, alcalde per la coalició CiU-ERC de Tortosa, ha fet avui unes declaracions del tot desafortunades, i que crec que és el meu deure de respondre-li. Ell, en una intervenció que recull el Diari de Tarragona, insinua que les EMD de Bítem, Campredó i els Reguers poden quedar en punt mort aquesta legislatura degut a les pretencions dels diversos pobles que integren el municipi. Crec que això seria un GRAVÍSSIM ERROR, del qual ERC Tortosa no ens fariem corresponsables i podria tenir conseqüències molt importants!
Ara és l'hora de negociar, consensuar un model que afavoreixi al conjunt del municipi i començar a desenvolupar unes EMDs a aquells pobles que hi hagi una demanada i un concens. Sens dubte Campredó hauria de ser el primer i quan abans millor i podem assegurar que des de la Generalitat es veu en bons ulls!
Des d'ERC no acceptarem que l'Alcalde jugui a la divisió entre els tortosins i tortosines, siguin del poble o barri que siguin. Ara és l'hora de solucionar de manera raonable i satisfactòria per a totes les parts un conflicte que ha estat latent durant generacions!