UNA FESTA!

Com a president de la secció local d'ERC a Tortosa vull fer arribar a tots el companys i companyes de partit a la nosta secció les felicitacions que he rebut per la festa, la gran festa que hem sabut organitzar per commemorar la Diada Nacional!

Aquestes felicitacions m'han arribat d'arreu, algunes de companys militants de base, altres de càrrecs orgànics i sens dubte una de molt especial feta pel propi Bernat Joan.

L'acte (organitzat amb molt d'esforç per gent pencaire com sou) ha valgut la pena, hem ficat 400 persones d'arreu de les Terres de l'Ebre recordant els fets tràgics de 1714 i també de 1708. Però també hem aconseguit mobilitzar l'independentisme en positiu, per crear i unir, fent més fort el partit i el país!

Bé, cal dir, però, que algú demostrant el seu feixisme polític ha robat la bandera estelada i ha atemptat contra les llibertats individuals de tots natros, i contra les llibertats col·lectives del nostre país.

Malgrat tot, i encara que us pesi: FEIXISTES, LA DIADA HA ESTAT UN ÈXIT!

1 comentari:

Òscar Cavero 100% ha dit...

DONS SI QUE AIXO DE LA BANDERA NUMÉS A SIGUT AUNA XIQUILLADA PERÒ LES GANES VOSTRES DE LA FESTA NO US LES HA ROBAT NINGÚ!!