Mestràlia, una fira d'artesania a Campredó



Mestràlia suposarà una iniciativa cultural molt interessant per al territori ebrenc. Celebrarem una fira de constructors d’instruments musicals tradicionals, que inclourà un apartat de demostració, exposició i venda d’instruments. Entre les activitats paral·leles a organitzar hi haurà, òbviament, cercaviles, concerts, i ballada i cantada de jotes.
Comptem amb el suport d'Artesania Catalunya, que ens ha assessorat en tot moment en l'organització. Podeu trobar informació sobre la fira tradicional Mestràlia i sobre la tecnològica C@mpredo.net al nostre web:http://fira.campredo.net/
El disseny dels cartells ha anat a càrrec de la dissenyadora campredonenca Àngela Curto, que ha realitzat una feina extraordinària. De fet, la idea d'org anitzar els dos certàmen firals requeia en la potenciació del treball artístic, cinematogràgic i periodístic que estan realitzant joves campredonencs/ques com la pròpia Àngela Curto, Oriol Gracià, Josep Gutiérrez i Roman Ayxendri.La nostra motivació:La combinació de l'àmbit tecnològic i de l’artesà és el nostre objectiu. Creiem que les activitats paral·leles poden atraure molts visitants, ja que anteriorment han demostrat que Campredó ha respost suficientment. També el marc de la fira ens pot servir per a la concentració d’aquestes activitats disperses durant l’any, que organitzem des de Soldevila i d’altres associacions locals. L’Associació Cultural Soldevila i tirarà endavant aquest projecte interessant per tal que aquest certamen firal es consolidi com una oferta singular a les comarques centrals dels Països Catalans.