Edifici de la Universitat a Tortosa.


La URV ha adjudicat l'obra de construcció del nou Campus de les Terres de l'Ebre a Tortosa, aquesta és una magnífica notícia, que demostra una vegada més que des de la política es pot moldejar la realitat en que vivim.
Molts cops la gent de confiança m'ha preguntat amb incredulitat si des d'ERC es poden fer passos per canviar la realitat, i normalment la gent que m'ho pregunta me retreu que Tortosa continua tenint problemes, Catalunya no és independent, i la justícia social brilla en molts casos per la seva absència. (Penseu en el salaris d'alguns futbolistes i compareu-los amb el vostre, si teniu la sort de treballar!)
Avui, crec que puc dir, SÍ, la política serveix, i ERC és el millor instrument. Perquè, deixant clar que no ha estat només obra d'ERC, però si que en té almenys el 80% de la culpa (és una opinió!), només per aquesta notícia, esperada notícia, paga la pena els esforços de molta gent , ja que aconseguir que la mal finançada Generalitat inverteixi 15 milions d'Euros en un edifici universitari a Tortosa no ha estat fàcil i molta gent s'ha deixat la pell, crec que cal agraïr-ho al Conseller Huguet i tot el seu departament, a la regidoria d'universitsts i al Delegat del Govern.
Recuperar la Universitat pública després de 300 anys a Tortosa ja va ser un èxit, construir-hi un edifici que la consolidi, la faci créixer i l'allunyi de la precarietat és magnífic.


http://www.avui.cat/cat/notices/2009/06/la_urv_adjudica_les_obres_del_campus_de_l_ebre_que_podria_estar_en_marxa_el_curs_2011_2012_63923.php