Fira de Campredó: C@mpredo.net



Els i les membres de l'Associació Cultural Soldevila ens sentim molt motivats pel nostre poble perquè creiem en les potencialitats de Campredó,un poble amb ambició i amb una excel·lent situació geogràfica. Del 3 al 5 de juliol, el nostre compromís campredonenc ens portarà a l'organització de dos certàmems firals amb multitud d'activitats, que esperem poder consolidar com una oferta lúdica i comercial important del territori ebrenc i dels Països Catalans. Hem cregut oportú explorar la combinació del món de les noves tecnologies amb l’elaboració de productes vinculats a la música tradicional, per tal d’aconseguir un equilibri adient entre modernitat i tradició, la qual cosa creiem que pot ser de l'interès ciutadà. En diferents apunts seccionats anirem explicant els dos certàmens, i els dos importants esdeveniments que els acompanyaran, que formaran part del nucli fort d'un cap de setmana històric per a Campredó. Concretament: el Curt redó, festival de documentals cinematogràfics, i el CampreBloc, trobada blocaire.
Fira tecnològica C@mpredo.net:
Se celebrarà un mercat d’ocasió, en el qual s’ha de donar cabuda a materials ben diversos com ordinadors, càmeres fotogràfiques, play-stations, mini-cadenes musicals, vídeo-cònsoles, aparells de Mp3 i Mp 4, entre altres productes relacionats amb les noves tecnologies que poden ser atraients per a públic de totes les edats. Comptarem amb diferents expositors:
1. Freelands, empreses o persones físiques que basen la seua activitat fent servir la xarxa, en l’àmbit comercial o de comunicació: dissenyadors gràfics, webs, comerç electrònic.
2. Expositor comercial. Empreses que comercialitzen tecnologia audiovisual, telefonia mòbil, d’informàtica, so i àudio, robòtica industrial, etc.
3. Expositor de comunicació audiovisual i de xarxa: diaris digitals, televisions locals, emissores de ràdio, etc.
4. Institucions i organismes públics per a fomentar les noves tecnologies. Us convidem a totes i a tots a visitar el nostre web: http://fira.campredo.net/, on trobareu informació dels dos certàmens i de totes les activitats.
A les Terres de l'Ebre, s'han consolidat certàmens tan emblemàtics com la Fira de l'oli a Jesús (Baix Ebre), la fira del llibre i l'autor ebrencs de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), la fira de la terrissa de La Galera (Montsià). Aquests són els nostres referents i el nostre veritable espill.