Eleccions President i Secretària General ERC

Benvolguts companys i companyes,


Dissabte 17 de setembre, les 7.700 persones militants d'Esquerra amb dret a vot tenen una cita amb les urnes per escollir el nou President i la nova Secretària General de la formació, i també per triar el cap de cartell de les eleccions a les Corts espanyoles.

Aquest dissabte 17 de setembre de 2011, Esquerra celebrarà el procés d'elecció dels nous President i Secretària General, i també del cap de cartell a les Eleccions Generals del proper 20 de novembre. Les 7.700 persones militants amb dret a vot (és a dir, amb una antiguitat mínima de tres mesos i al corrent de pagament), tindran a la seva disposició 60 col·legis electorals repartits per tot el territori amb tres urnes a cadascun: una per escollir la Presidència, una altra per escollir la Secretaria General, i una darrera per escollir el cap de cartell a les eleccions a les Corts espanyoles.

Els col·legis electorals obriran les portes a les 10 del matí, i s'hi podrà votar presencialment fins les 19h. A partir d'aleshores s'iniciarà el procés d'escrutini, que es preveu que finalitzi cap a les 21h. Després d'anunciar-se els resultats, els candidats i candidata atendran els mitjans de comunicació per valorar els resultats. El diumenge 18, totes les paperetes es duran cap a la Seu Nacional, on es procedirà a fer-ne el recompte i la validació definitiva.

Durant tota la jornada electoral, Esquerra mobilitzarà una vuitantena de treballadors i treballadores per vetllar pel bon funcionament dels comicis i facilitar la informació a la militància i als mitjans. El Portaveu nacional, Ignasi Llorente, compareixerà a les 13.30h i a les 18.30h per donar dades sobre participació i explicar possibles incidències.

Després de les eleccions, el nou President i la nova Secretària General seran proclamats com a tals en el Plenari del Congrés Nacional d'Esquerra, l'1 d'octubre, on es proposarà la nova Executiva Nacional i les línies estratègiques del partit per als propers anys.

Des d'ERC Tortosa, us convidem a participar en aquestes eleccions tant importants per al futur del nostre partit. Podreu fer el vostre vot al col·legi electoral de la comarca del Baix Ebre, situat a la seu local de Tortosa (Providència, 8), de les 10 del matí fins les 19 del vespre.

Esperem la vostra participació.

Salutacions,

Jordi Roig Valldeperez
President d'ERC Tortosa