Un pas endavant: Esquerra respon‏

Benvolgudes i benvolguts companys,

El proper dia 16 de novembre, a les 20 hores, tindrà lloc al restaurant LO LLAÜT (C/ Comerç 41, de Ferreries. Tortosa), l'acte de precampanya dissenyat per la direcció nacional d' ERC per exposar el full de ruta del partit en l'any de legislatura que queda fins les properes eleccions al Parlament. També es vol un acte per explicar més el paper del partit en l'acció del Govern. La idea que inspira aquests actes és fer una aproximació a peu pla entre la direcció nacional i la ciutadania, representada pels militants, amics, simpatitzants i votants d' ERC.

Durant l'acte es preveu traslladar preguntes al dirigent nacional que vindrà, de tal manera que s'ha previst disposar d' unes targetes que seran entregades als assistents a l'entrada.

Des d'aquí us volem convidar a l'assistència i a més, a traslladar-nos des d'ara mateix i pel correu electrònic, aquelles preguntes que trobeu més interessants i necessàries de contestar. Sobretot si per algun motiu de força major no podeu assistir a l'acte però us agradaria, tanmateix, deixar constància de la vostra preocupació i interès.

En qualsevol cas, us demano que tingueu l'amabilitat de confirmar als companys que us trucaran la vostra assistència. És un acte de partit important per deixar clara la veu de la gent d' ERC de Tortosa.

L'Executiva hem cregut important convidar a participar en aquest acte als pobles veins de Roquetes, Xerta, Aldover, Tivenys i Benifallet, ja que allà no es preveu un acte similar i,a fi de comptes, són els nostres veins i comparteixen moltes de les mateixes inquietuds.

L'acte ha d'aplegar un màxim de 100 persones per tal que el dirigent nacional puga efectivament aproximar-se a la base social que hi serem.

Al final, hem previst un petit refrigeri, que això sempre agermana.

No perdeu l'oportunitat del cara cara amb... JOAN PUIGCERCÓS.