8 de novembre, a votar l'emd de Campredó



El proper diumenge 8 de novembre els campredonencs i les campredonenques tenen la possibilitat de participar en la consulta popular per validar l'acord entre el Consell Assessor de Campredó i el consistori de Tortosa per convertir el nostre poble en EMD, entitat municipal descentralitzada.És un dia important per a la població i esperem que el Sí sigui el triomfador de la jornada.
Des d'ERC i Soldevila, hem explicat en nombroses ocasions que la nostra aspiració ha estat sempre esdevenir municipi. Malauradament, un seguit d'injustícies legals ens ho van impedir amb la sentència del Tribunal Suprem de les Espanyes del 2004. Ara afrontem amb il·lusió aquesta mena d'estatut que és una EMD. Esperem que no regni l'esperit de la Moncloa i que la tisora sigui l'arma que ens impedeixi consolidar-nos com a poble. Ens trobem en un molt bon moment d'activitat. Estem tirant endavant un excel·lent projecte firal, i estem força introduïts en l'àmbit de la cultura i de l'ensenyament. La nostra gent, els i les independistes campredonencs/ques, portem una gran activitat que ens dóna una gran satisfacció personal i que ajuda a dinamitzar d'allò més Campredó.
Creiem en el nostre poble. L'EMD ens pot donar democràcia participativa (fins ara l'alcalde pedani, representant de l'alcalde de Tortosa, era elegit a dit pel partit guanyador de les eleccions a Tortosa) i també més recursos, i la possibilitat de buscar-los per nosaltres mateixos amb la Diputació o la Generalitat.
No és allò que volíem per a Campredó, però pot ser una oportunitat que no volem perdre.Campredó endega una nova etapa si aconseguim aquesta mena d'estatut municipal que és l'EMD. Aprofitem-la!!!
PD. La foto és del bloc Lo sifo, de la reunió sobre l'emd celebrada a Campredó el passat dijous.