19 de març Assemblea i eleccions internes



Aquí teniu reproduïda la carta que molt aviat arribarà a les cases dels i les militants, on es convoca a una assemblea ordinària per renovar l'executiva local d'ERC Tortosa. Com molts cops Internet s'avança al correu tradicional és possible que els militants primer us en assabenteu via el blog oficial del partit.


Esperem la màxima assistència i participació.


Aquells que vulgueu presentar candidatura trobareu a la missiva els telèfons de contacte dels organitzadors de l'assemble.


Salut!





Benvolgut company o companya,


Aviat farà dos anys que l’actual Executiva local d’ERC a Tortosa està en funcionament. Tal com diu l’article 12 dels estatuts del partit, és el president l’encarregat de convocar l’òrgan màxim de decisió de la secció local, l’assemblea; per procedir a la renovació de la presidència i la resta d’executiva.


Quedeu, doncs, convocats en Assemblea ordinària que es celebrarà en aquest motiu el proper dijous dia 19 de març de 2009 a les 20’40 en primera i a les 21’00 h en segona convocatòria a la seu local del partit al carrer Providència núm. 8.


L’ordre del dia de l’assemblea serà el següent:

1. Aprovació de l’acta anterior.

2. Presentació de les candidatures

3. Elecció de la presidència local.

4. Discurs del president/a.

5. Ratificació un a un, si s’escau, dels nous membres de l’Executiva local proposats pel president/a.

6. Torn obert de paraules.


Per tal de facilitar la presentació de candidatures hi haurà de termini des de l’expedició d’aquesta mateixa carta fins a 1 hora abans de l’inici de l’assemblea. Els membres del partit encarregats d’organitzar l’assemblea i rebre les candidatures per escrit són Joan Mulet i Mireia Consarnau .

1 comentari:

Òscar Cavero 100% ha dit...

molta sort als candidats en les eleccions!dreue