Canvis unitaris a l'Executiva nacional, i propers a Tortosa!


(Enric Aloy inaugurant de la xarxa de senders turístics a la comarca del Montsià)



Ahir dissabte va tenir lloc a Barcelona un nou Consell Nacional d'ERC, però no va ser un consell de tràmits, sinó que va ser el consell que va avalar el President Puigcercós com a pre-candidat a les eleccions catalanes, i també va ser el consell de la unitat del partit entre aquells que se sentien ideològicament més pròxims a Carod i els que tenien més simpaties per Puigcercós.
A més es va renovar part de l'Executiva i hi ha dues incorporacions vitals. Una, no per lògica i merescuda és menys important, Lluís Salvador serà el nou Secretari de política territorial i medi ambient, un càrrec important que dóna fe del reconeixement que des de Barcelona es fa a la feina que ha dut a terme al territori i dels bons resultats electorals que s'han anat aconseguint al llarg del temps.
L'altre és l'Enric Aloy, un manresà que coneix i aprecia les Terres de l'Ebre, i que fa temps que treballa des del govern per situar-les al capdavant del país, tant en temes turístics, de consum o universitaris ( sense ell tampoc no haguessin arribat els 15 milions d'Euros per fer el Campus a Tortosa de la URV). Ara des del partit serà el Vicesecreatri general d'estratègia i coordinació institucional. És a dir, un dels homes forts de la maquinària. Ja és bo que tingui sensibilitats pel territori.