Avui acte electoral d'ERC a Campredó

A partir de les 20 hores, al Casal Francesc Llop, se celebrarà l'acte de campanya d'ERC a Campredó. hi prendran part: Josep Esquerré, el representant d'ERC al Consell Assessor, Xavier Vega (Delegat de cultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, natural de Flix) i Josep M. Sàez (un dels candidats ebrenc a les eleccions europees, natural de Miravet).
Demanem el vot als campredonencs i a les campredonenques per a ERC perquè creiem que l'Oriol Junqueras és el millor candidat, que portarà la veu catalana a Europa i que treballarà per la normalització del català i per la consolidació de les estructures polítiques catalanes al parlament europeu. Necessitem alliberar-nos del nefast dualisme PSOE-PP i necessitem veus com la de Junqueras. Aquells que ens neguen un finançament digne i que ens enganyat com a país durant tants mesos no haurien de rebre suport popular als Països Catalans.
També demanem el vot per continuar recolzant la feina que estem realitzant els membres d'ERC de Campredó a nivell local.