Atemptat contra ERC-Tortosa i Baix Ebre


A la seu d'ERC a Tortosa i Baix Ebre han aparegut unes pintades que acusen al nostre partit de ser traïdors i transvasistes.
Davant aquets fets que considerem greus volem puntualitzar: El nostre partit sempre ha defensat el posicionament antitrasvasista i ha defensat i segueix defensant el territori.
No accepten que ningú s'autoproclami propietari de les essències antitrasvaistes, ja que aquest sentiment és amplamenent majoritari a Tortosa i l'Ebre. A més a més, creiem que actes de violència com aquest només debiliten un moviment de defensa del territori i del riu del qual ens sentim pertíceps.
Volem expressar la nostra solidaritat als companys d'ICV i PSC, que han sofert atemptats similars. Malgrat també volem puntualitzar que els posicionaments dels tres partits en contra d'aquest tranvasament són molt diferents.
President d'ERC-Tortosa

7 comentaris:

Carles ebrenc ha dit...

Esteu en contra d'aquest transvasament però a la vegada esteu dins del govern promovent aquest transvasament, com se menja això? La coherència sembla que no és lo vostre fort.

Tulep ha dit...

si realment creieu en la lluita antitransvasament de les Terres de l'Ebre sigueu coherents i deixeu-vos lo partit. un partit que està a un govern que proposa un transvasament és un partit transvasista!!!

i tenint en compte que sempre havieu dit que defensarieu les Terres de l'Ebre i que no donarieu suport a cap transvasament podriem dir que la gent de les Terres de l'Ebre mos hem sentit traïts...

una miqueta de coherència per favor...

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Això és democràcia, tolerància i respecte.

Si la plataforma de Defensa de l'Ebre no condemna aquest tipus d'agressions, no penso anar a la manifestació del 18 de maig.

Jo hi anava de forma lliure, com hi vaig anar a les dues de Barcelona, la d'Amposta, la de Madrid, la de Sant Jaume d'enveja.

Però si m'han d'intimidar per anar-hi, no penso anar-hi.

Hooligans.

Krupp ha dit...

On va a parar! "Atemptat contra ERC"! No vos queixeu tant per les proclames independentistes que podem vore pintades per molts dels nostres carrers (i jo tampoc me'n queixo, per cert) No vos fesseu la víctima, que bé vau arroplegar un munt de vots quan mos enganyaveu assegurant-mos que ereu antitransvasistes. Això és lo que passa per jugar a dos bandes, que la tan cacarejada democràcia se'n ressentix. Per cert, los vostres aspavientos "democràtics" no impressionen massa: aquí ningú obliga ningú a anar a cap manifestació, i si ho heu de fer per a tornar a enganyar a la gent, millor que no vinguesseu.

Irreverent de pas ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Secretaria d'Imatge i Comunicació ha dit...

En aquest bloc no permetren la falta de respecte a cap persona.

És un bloc de lectura lliure, si algún post o comentari d'algun membre d'esquerra pot ofendre la sensibilitat d'algú, aconsellem no llegir-lo.

Francesc i Annabel ha dit...

Home pos natros això de "repicar i anar a missa" tampoc ho entenem massa, si tan antitransvassament sou doneu-vos de baixa del partit i tots els votants dels vostres pobles ( que van votar a les persones de la llista perquè miressin pels seus interessos ) us ho trobaran de cine i sereu realment coherents, ara com ara l'únic que podeu trobar-vos és alguna carada, normal!!